CREA el teu primer WIKI educatiu sense publicitat


 1. -Has de preparar un nom d'usuari per al wiki que t'identificarà d'ara en avant i que no puga coincidir amb cap dels milers que ja n'hi ha. No cal que siga el nom o cognoms, però també és molt útil perquè t'identifica. L'hauràs d'usar en minúscules i sense separacions. Per exemple: wikienaccio (de Wiki en acció), wikialforn (de Wiki al forn), martaperis (Marta Peris), blaibonaire (Blai Bonaire), etc. Si ja en tens un que consideres "únic al web 2.0", utilitza'l sempre i ací també.
 2. -Prepara l'adreça de correu electrònic que et serveix per a registrar-te en tots els llocs web (normalment la de Gmail si en tens).
 3. -Utilitza en registrar-te a Wikispaces la mateixa contrasenya que uses per a registrar-te en la resta de llocs web.
 4. -Pensa en el títol que durà el teu 1r wiki (el podràs canviar més tard i una vegada cada mes si ho necessites). Per què no utilitzar, per exemple: PLE de Toni (pledetoni) o Portfoli de Carme (portfolidecarme) etc.?

Quan ho tingues tot pensat, podrem obrir el primer wiki. CLICA ACÍ PER A CREAR-LO com a wiki K-12 (educatiu)

 1. START your wiki
 2. Escriu el nom del wiki decidit en minúscules, sense accents i amb els mots sense espais
 3. En YOUR INDUSTRY, selecciona K-12 i CERTIFICA en el requadre que serà per a ús educatiu
 4. Clica en CREEU o CREATE
 5. Clica en END THE TOUR per a passar a publicar en la primera pàgina d'INICI
 6. Abans d'editar / escriure la primera pàgina, busquem el nostre nom d'usuari per a canviar la llengua de la interfície:
  1. Busquem la pestanya negra semiamagada dalt a la dreta per a clicar sobre el nostre nom d'usuari
  2. En la nova pàgina busquem i cliquem en la pestanya PARÀMETRES per a canviar, si més no, la llengua de la interfície i la zona horària. Ha d'aparéixer una imatge semblant a aquesta:WIKI-Paràmetres.jpg
 1. Torna de nou al teu wiki recent creat escrivint el nom que li donares i acabat en .wikispaces.com
 2. Abans d'editar, observa la pestanya següent en la pàgina del wiki. El professor l'explicarà o visita-la per tu mateix/a
WIKI-Editeu.jpg

 1. Clica ara en el missatge de la pestanya que diu EDITEU o EDIT
 2. S'ha obert la pàgina inicial de portada. Ara practicarem amb la barra d'edició per a escriure i incrustar els primers objectes. Passa a la pàgina "BARRA D'EDICIÓ" clicant al nom.