Tallers formatius 2.0. Eines per a la creació de materials didàctics
"El wiki com a espai web cooperatiu per a la diversitat de l'aula"

Antoni de la Torre - delatorre.antoni@gmail.com (21-03-2013)

Presentació


El wiki és una plataforma web de fàcil construcció. Els alumnes d'un o més grups integren, en aquest entorn web, l'aprenentatge de les TAC amb procediments, habilitats i continguts de les matèries que estudien per mitjà del treball per projectes o seqüències d'activitats. La metodologia ha d'incloure també l'avaluació de processos i resultats de les activitats que s'hi duen a terme. L'instrument wiki només és el mitjà per a una forma de treball en què els sabers es construeixen entre tots els membres del grup.

El taller presentarà alguns models de wikis educatius amb diferents pràctiques docents, les principals aplicacions que s'hi poden fer servir, i mostrarà la manera de crear-ne un i gestionar-lo bàsicament per tal que el professor puga incorporar el seu alumnat a les tasques que dissenye. És probable que els absents a aquesta sessió presencial tinguen dificultats per aprofitar les pàgines següents. Si us trobeu amb la necessitat de suport en alguna etapa de creació del vostre wiki, podeu contactar amb mi per mitjà del correu de dalt.Per a navegar per aquest wiki-taller durant la classe, tens a la barra de navegació esquerra les pàgines indexades per a cada etapa.
Abans que res, contesta el qüestionari de baix per tal que coneguem i compartim alguns dels teus coneixements previs sobre la publicació en línia.